350 g varmrøykt laks
200 g lett- eller seterrømme
20,00 g pepperrot, aller helst fersk. Om du vil ha mer ”krutt”, så tilsetter du mer☺
2 stk egg
1 ss dill, hakket
Brød til toast
1
Rens laksen fri for skinn og mørkt muskelkjøtt/fett. Riv deretter fisken opp i biter.
2
Ha rømme i en bolle og rør inn laks til passe konsistens.
3
Tilsett kokte egg i terninger (bruk eggekutter), hakket dill og revet pepperrot.
4
Toast brødet rett før servering så det er lunt, da smaker det best.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.
Ingredienser
350 g varmrøykt laks
200 g lett- eller seterrømme
20,00 g pepperrot, aller helst fersk. Om du vil ha mer ”krutt”, så tilsetter du mer☺
2 stk egg
1 ss dill, hakket
Brød til toast
Fremgangsmåte
1
Rens laksen fri for skinn og mørkt muskelkjøtt/fett. Riv deretter fisken opp i biter.
2
Ha rømme i en bolle og rør inn laks til passe konsistens.
3
Tilsett kokte egg i terninger (bruk eggekutter), hakket dill og revet pepperrot.
4
Toast brødet rett før servering så det er lunt, da smaker det best.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.