
400 g hel røykt laks
Grønnsaker:
Paprika
Sukkererter
Vårløk eller purreløk
Grønn asparges
1
Del opp opp grønnsakene (på aspargesen fjernes nederste delen). Kutt røykelaksen opp i terninger. Varm olje i en wokpanne eller jernpanne og fres grønnsakene i 2-3 minutter. Ta opp grønnsakene og hold de varme. Ha deretter i røykelaksen. Alt sammen blandes. Smak til med soyasaus eller chilisaus. Serveres med ris.
Ingredienser
400 g hel røykt laks
Grønnsaker:
Paprika
Sukkererter
Vårløk eller purreløk
Grønn asparges
Fremgangsmåte
1
Del opp opp grønnsakene (på aspargesen fjernes nederste delen). Kutt røykelaksen opp i terninger. Varm olje i en wokpanne eller jernpanne og fres grønnsakene i 2-3 minutter. Ta opp grønnsakene og hold de varme. Ha deretter i røykelaksen. Alt sammen blandes. Smak til med soyasaus eller chilisaus. Serveres med ris.