
Hakk opp tomatene og bland dem med finhakket rødløk og finhakket gressløk. Rør alt sammen med olje og eddik til en salsasaus. Sett salsaen i kjøleskap til like før servering. Skjær brødskivene i to og smør rikelig med kremost på hver skive. Legg så over skivet røkelaks eller gravlaks. Topp med en teskje salsasaus på hvert smørbrød og strø over med nymalt pepper. Salsasausen bør legges på rett før servering.
Ingredienser
Fremgangsmåte
Hakk opp tomatene og bland dem med finhakket rødløk og finhakket gressløk. Rør alt sammen med olje og eddik til en salsasaus. Sett salsaen i kjøleskap til like før servering. Skjær brødskivene i to og smør rikelig med kremost på hver skive. Legg så over skivet røkelaks eller gravlaks. Topp med en teskje salsasaus på hvert smørbrød og strø over med nymalt pepper. Salsasausen bør legges på rett før servering.