Ingredienser 4 personer:
6 stk egg
1 dl vann
litt salt & nykvernet sort pepper
240 g varmrøykt laks
1 pose ruccula
1 bs sesamfrø
1-2 stk. reddik
1
Pisk egg godt, sammen med salt og litt pepper, tilsett litt vann. Stek omeletten i en liten porsjonsstekepanne eller i en stor stekepanne (alt etter antall gjester og kjøkkenutstyr☺ )
Rens varmrøykt laks og lun fisken litt i ovnen på 150 grader i ca. 3-4 minutter.
Anrett fisken på omeletten og legg på ferdigvasket salat, reddiker og sesamfrø.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.
Ingredienser
Ingredienser 4 personer:
6 stk egg
1 dl vann
litt salt & nykvernet sort pepper
240 g varmrøykt laks
1 pose ruccula
1 bs sesamfrø
1-2 stk. reddik