Ingredienser 4 personer:
300 g gravlaks
Dill
Sennepssaus
30 g Dijon-sennep
20 g grov Dijon-sennep
10 g ravigotte
1 stk eggeplomme
10 g brunt sukker
1 ss hakket dill
2 dl nøytral olje (solsikke, mais, raps)
salt og nykvernet sort pepper
1
Sennepssaus: Bland alle ingredienser unntatt olje i en bolle, rør litt rundt.
Spe deretter i en tynn stråle med olje til du har fått den rette konsistensen.
Kutt gravlaks i små terninger eller i strimler, tilsett finsnittet dill og sennepssaus til passe konsistens. Smak til med evt. litt sitronsaft.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.
Ingredienser
Ingredienser 4 personer:
300 g gravlaks
Dill
Sennepssaus
30 g Dijon-sennep
20 g grov Dijon-sennep
10 g ravigotte
1 stk eggeplomme
10 g brunt sukker
1 ss hakket dill
2 dl nøytral olje (solsikke, mais, raps)
salt og nykvernet sort pepper
Fremgangsmåte
1
Sennepssaus: Bland alle ingredienser unntatt olje i en bolle, rør litt rundt.
Spe deretter i en tynn stråle med olje til du har fått den rette konsistensen.
Kutt gravlaks i små terninger eller i strimler, tilsett finsnittet dill og sennepssaus til passe konsistens. Smak til med evt. litt sitronsaft.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.