Sandwich med kaldrøykt laks, avokado og eggekrem

Ingredienser 4 personer:
 Godt brød
 Ca 400 g kaldrøykt laks
 1 stk avokado
Majones:
 1 egg
 2 ss eddik
 Litt salt og nykvernet pepper
 Ca. 5-8 dråper Tabasco
 1 ss Dijon-sennep
 ca. 0,5 liter nøytral olje (solsikke, mais, raps)
 4 stk kokte egg
 Server gjerne med sitron eller lime ved siden av.
 Hjertesalat
 Kryddergrønt

1

Fremgangsmåte:
”eggemajones 1”
Bruk en sylinderformet skål.
Tilsett egg, sennep, tabasco, eddik, salt & nykvernet pepper i sylinderformen. Deretter heller en i olje – vent 1 min. så oljen flyter opp.
Ta så stavmikser i sylinderformen helt i bunnen og start opp stavmikser. Stavmikseren vil samle ingrediensene i bunnen til en kremaktig konsistens. Når du har fått til det, tar du forsiktig stavmikseren opp litt og litt fra bunnen av sylinderen til du får en fyldig og god majones. Ta deretter kokte og skrelte egg opp i majonesen og ”kjør” med stavmikser igjen, til en jevn majones.
Dette er min måte å gjøre det på☺

Ingredienser

Ingredienser 4 personer:
 Godt brød
 Ca 400 g kaldrøykt laks
 1 stk avokado
Majones:
 1 egg
 2 ss eddik
 Litt salt og nykvernet pepper
 Ca. 5-8 dråper Tabasco
 1 ss Dijon-sennep
 ca. 0,5 liter nøytral olje (solsikke, mais, raps)
 4 stk kokte egg
 Server gjerne med sitron eller lime ved siden av.
 Hjertesalat
 Kryddergrønt

Fremgangsmåte

1

Fremgangsmåte:
”eggemajones 1”
Bruk en sylinderformet skål.
Tilsett egg, sennep, tabasco, eddik, salt & nykvernet pepper i sylinderformen. Deretter heller en i olje – vent 1 min. så oljen flyter opp.
Ta så stavmikser i sylinderformen helt i bunnen og start opp stavmikser. Stavmikseren vil samle ingrediensene i bunnen til en kremaktig konsistens. Når du har fått til det, tar du forsiktig stavmikseren opp litt og litt fra bunnen av sylinderen til du får en fyldig og god majones. Ta deretter kokte og skrelte egg opp i majonesen og ”kjør” med stavmikser igjen, til en jevn majones.
Dette er min måte å gjøre det på☺

Sandwich med kaldrøykt laks, avokado og eggekrem