”Taco” med kaldrøykt laks og avokadokrem

Ingredienser 4 personer:
 12 stk tacoshell
 300-400 g kaldrøykt laks
 Rømme
 1 mango
 1 rød paprika
 Koriander
 Hjertesalat eller annen salat
Avokadokrem:
 1 avokado
 God olivenolje
 Friskpresset sitronsaft
 Salt & nykvernet sort pepper
 Litt frisk koriander om ønskelig
Fennikelsalat:
 1 fennikel
 God olivenolje
 Friskpresset sitronsaft
 Salt & nykvernet sort pepper
1

Kutt røkt laks i terninger eller i ønsket form.

2

Vask salat og bruk gjerne en salatslynge til å få bort det meste av vannet.

3

Mango skrelles og kuttes i terninger. Paprika vaskes og kuttes i terninger.

Avokadokrem
4

Ta ut avokadokjøttet og ”knus” kjøttet med en gaffel, rør inn litt olivenolje, sitronsaft, salt & nykvernet pepper.

Fennikelsalat
5

Fennikel vaskes, skjæres i tynne tynne skiver og blandes sammen med noen dråper olje, sitronsaft, salt & pepper.

Varm opp tacoshell og anrett etter eget ønske.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem

Ingredienser

Ingredienser 4 personer:
 12 stk tacoshell
 300-400 g kaldrøykt laks
 Rømme
 1 mango
 1 rød paprika
 Koriander
 Hjertesalat eller annen salat
Avokadokrem:
 1 avokado
 God olivenolje
 Friskpresset sitronsaft
 Salt & nykvernet sort pepper
 Litt frisk koriander om ønskelig
Fennikelsalat:
 1 fennikel
 God olivenolje
 Friskpresset sitronsaft
 Salt & nykvernet sort pepper

Fremgangsmåte

1

Kutt røkt laks i terninger eller i ønsket form.

2

Vask salat og bruk gjerne en salatslynge til å få bort det meste av vannet.

3

Mango skrelles og kuttes i terninger. Paprika vaskes og kuttes i terninger.

Avokadokrem
4

Ta ut avokadokjøttet og ”knus” kjøttet med en gaffel, rør inn litt olivenolje, sitronsaft, salt & nykvernet pepper.

Fennikelsalat
5

Fennikel vaskes, skjæres i tynne tynne skiver og blandes sammen med noen dråper olje, sitronsaft, salt & pepper.

Varm opp tacoshell og anrett etter eget ønske.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem

”Taco” med kaldrøykt laks og avokadokrem