Terter med røykelaks

 300 g hel røykelaks
 Revet ost
 Fersk basilikum
 Fersk estragon
 1 paprika
 Butterdeigplater (ferdig kjøpt)
 Nykvernet pepper
1

Skjær røykelaksen opp i små terninger, kutt opp urtene og paprikaen. Kjevle ut butterdeigen. Kle små smurte paiformer/muffinsformer med deigen. Ha deretter fyllet oppi formene. Bland sammen 1 egg og 1 dl fløte og hell over. Bakes i ovnen på 190-200 grader i 10-15 min.

Ingredienser

 300 g hel røykelaks
 Revet ost
 Fersk basilikum
 Fersk estragon
 1 paprika
 Butterdeigplater (ferdig kjøpt)
 Nykvernet pepper

Fremgangsmåte

1

Skjær røykelaksen opp i små terninger, kutt opp urtene og paprikaen. Kjevle ut butterdeigen. Kle små smurte paiformer/muffinsformer med deigen. Ha deretter fyllet oppi formene. Bland sammen 1 egg og 1 dl fløte og hell over. Bakes i ovnen på 190-200 grader i 10-15 min.

Terter med røykelaks