Smoked salmon/cured salmon with cream cheese and salsa

 5 slices of bread (preferably wholegrain)
 200 g smoked or cured salmon, sliced
 200 g natural cream cheese
 8 – 10 cherry tomatoes
 5 red onion (finely chopped)
 A few chives
 1 tbsp good vinegar
 2 – 3 tbsp oil
 Freshly ground black pepper
1

Hakk opp tomatene og bland dem med finhakket rødløk og finhakket gressløk. Rør alt sammen med olje og eddik til en salsasaus. Sett salsaen i kjøleskap til like før servering. Skjær brødskivene i to og smør rikelig med kremost på hver skive. Legg så over skivet røkelaks eller gravlaks. Topp med en teskje salsasaus på hvert smørbrød og strø over med nymalt pepper. Salsasausen bør legges på rett før servering.

Ingredients

 5 slices of bread (preferably wholegrain)
 200 g smoked or cured salmon, sliced
 200 g natural cream cheese
 8 – 10 cherry tomatoes
 5 red onion (finely chopped)
 A few chives
 1 tbsp good vinegar
 2 – 3 tbsp oil
 Freshly ground black pepper

Directions

1

Hakk opp tomatene og bland dem med finhakket rødløk og finhakket gressløk. Rør alt sammen med olje og eddik til en salsasaus. Sett salsaen i kjøleskap til like før servering. Skjær brødskivene i to og smør rikelig med kremost på hver skive. Legg så over skivet røkelaks eller gravlaks. Topp med en teskje salsasaus på hvert smørbrød og strø over med nymalt pepper. Salsasausen bør legges på rett før servering.

Smoked salmon/cured salmon with cream cheese and salsa