Kaldrøykt laks med rødbeter, pepperrot og eple

Ingredienser 4 personer:
 240,00 g kaldrøykt laks
 1 stk rødbeter
 Ca. 1-2 ss pepperrot
 1 stk. eple
 0,50 agurk
 Dill
 Rugbrød

1

Kok rødbetene i lettsaltet vann til de er møre. Skrell rødbetene og kutt i terninger når de er avkjølte.
Laks kuttes i fine lange skiver på langs av ”kjøttstrukturen”.
Pepperrot skrelles, epler & agurk skrelles og kuttes – på bildet har jeg brukt potetskreller på agurk og eple☺
Kutt rugbrød i tynne skiver og tørk skivene i ovnen til sprø.
Anrett og server med dill.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.

Ingredienser

Ingredienser 4 personer:
 240,00 g kaldrøykt laks
 1 stk rødbeter
 Ca. 1-2 ss pepperrot
 1 stk. eple
 0,50 agurk
 Dill
 Rugbrød

Fremgangsmåte

1

Kok rødbetene i lettsaltet vann til de er møre. Skrell rødbetene og kutt i terninger når de er avkjølte.
Laks kuttes i fine lange skiver på langs av ”kjøttstrukturen”.
Pepperrot skrelles, epler & agurk skrelles og kuttes – på bildet har jeg brukt potetskreller på agurk og eple☺
Kutt rugbrød i tynne skiver og tørk skivene i ovnen til sprø.
Anrett og server med dill.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.

Kaldrøykt laks med rødbeter, pepperrot og eple