Kok rødbetene i lettsaltet vann til de er møre. Skrell rødbetene og kutt i terninger når de er avkjølte.
Laks kuttes i fine lange skiver på langs av ”kjøttstrukturen”.
Pepperrot skrelles, epler & agurk skrelles og kuttes – på bildet har jeg brukt potetskreller på agurk og eple☺
Kutt rugbrød i tynne skiver og tørk skivene i ovnen til sprø.
Anrett og server med dill.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok rødbetene i lettsaltet vann til de er møre. Skrell rødbetene og kutt i terninger når de er avkjølte.
Laks kuttes i fine lange skiver på langs av ”kjøttstrukturen”.
Pepperrot skrelles, epler & agurk skrelles og kuttes – på bildet har jeg brukt potetskreller på agurk og eple☺
Kutt rugbrød i tynne skiver og tørk skivene i ovnen til sprø.
Anrett og server med dill.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.