Ingredienser 4 personer:
240,00 g kaldrøykt laks
1 stk rødbeter
Ca. 1-2 ss pepperrot
1 stk. eple
0,50 agurk
Dill
Rugbrød
1
Kok rødbetene i lettsaltet vann til de er møre. Skrell rødbetene og kutt i terninger når de er avkjølte.
2
Laks kuttes i fine lange skiver på langs av ”kjøttstrukturen”.
3
Pepperrot skrelles, epler & agurk skrelles og kuttes – på bildet har jeg brukt potetskreller på agurk og eple☺
4
Kutt rugbrød i tynne skiver og tørk skivene i ovnen til sprø.
5
Anrett og server med dill.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.
Ingredienser
Ingredienser 4 personer:
240,00 g kaldrøykt laks
1 stk rødbeter
Ca. 1-2 ss pepperrot
1 stk. eple
0,50 agurk
Dill
Rugbrød