Grillet baguette med røykelaks/gravlaks

 Fine baguetter
 Olje
 Røykelaks/gravlaks
 Sennepssaus
 Litt paprika og grønt til pynt
 Eventuelt kremost naturell
1

Sett stekeovnen på grill og skjær baguettene i tynne skiver. Legg skivene på et bakebrett og pensle med olje. Grill skivene til de er sprø og gylne. Pynt med litt paprika og grønt, ha deretter på tynne skiver av røykelaks eller gravlaks. For ekstra smak kan en liten klatt med kremost eller sennepssaus legges under laksen. Lages rett før de skal serveres, ellers blir de seige.

Ingredienser

 Fine baguetter
 Olje
 Røykelaks/gravlaks
 Sennepssaus
 Litt paprika og grønt til pynt
 Eventuelt kremost naturell

Fremgangsmåte

1

Sett stekeovnen på grill og skjær baguettene i tynne skiver. Legg skivene på et bakebrett og pensle med olje. Grill skivene til de er sprø og gylne. Pynt med litt paprika og grønt, ha deretter på tynne skiver av røykelaks eller gravlaks. For ekstra smak kan en liten klatt med kremost eller sennepssaus legges under laksen. Lages rett før de skal serveres, ellers blir de seige.

Grillet baguette med røykelaks/gravlaks