Vestlandslefsa med gravlaks og sennepssaus

 Vestlandslefse
 Sennepssaus
 Gravlaks i skiver
Lefse m/røykelaks og honning
 Honning
 Røykelaks
 Vestlandslefse
1

Fukt Vestlandslefsa på begge sider under rennende vann. Legg lefsene lagvis og dekk hvert lag med plast. Etter ca. 20 min. smøres lefsene med et tynt lag sennepssaus og dekkes med skiver av gravlaks. Rull sammen og skjær i små biter (ca. 5 pr. lefse).

Vestlandslefsa med røykelaks og honning:
Samme fremgangsmåte som før, men påfør et tynt lag med honning kun i midten av lefsene ca. 5 cm bredt. Lefsene dekkes med tynne skiver av røykelaks. Pass på at lefsen rulles slik at det er honning på alle bitene (ca. 5 pr. lefse).

Ingredienser

 Vestlandslefse
 Sennepssaus
 Gravlaks i skiver
Lefse m/røykelaks og honning
 Honning
 Røykelaks
 Vestlandslefse

Fremgangsmåte

1

Fukt Vestlandslefsa på begge sider under rennende vann. Legg lefsene lagvis og dekk hvert lag med plast. Etter ca. 20 min. smøres lefsene med et tynt lag sennepssaus og dekkes med skiver av gravlaks. Rull sammen og skjær i små biter (ca. 5 pr. lefse).

Vestlandslefsa med røykelaks og honning:
Samme fremgangsmåte som før, men påfør et tynt lag med honning kun i midten av lefsene ca. 5 cm bredt. Lefsene dekkes med tynne skiver av røykelaks. Pass på at lefsen rulles slik at det er honning på alle bitene (ca. 5 pr. lefse).

Vestlandslefsa med gravlaks og sennepssaus