Fukt Vestlandslefsa på begge sider under rennende vann. Legg lefsene lagvis og dekk hvert lag med plast. Etter ca. 20 min. smøres lefsene med et tynt lag sennepssaus og dekkes med skiver av gravlaks. Rull sammen og skjær i små biter (ca. 5 pr. lefse).
Vestlandslefsa med røykelaks og honning:
Samme fremgangsmåte som før, men påfør et tynt lag med honning kun i midten av lefsene ca. 5 cm bredt. Lefsene dekkes med tynne skiver av røykelaks. Pass på at lefsen rulles slik at det er honning på alle bitene (ca. 5 pr. lefse).
Ingredienser
Fremgangsmåte
Fukt Vestlandslefsa på begge sider under rennende vann. Legg lefsene lagvis og dekk hvert lag med plast. Etter ca. 20 min. smøres lefsene med et tynt lag sennepssaus og dekkes med skiver av gravlaks. Rull sammen og skjær i små biter (ca. 5 pr. lefse).
Vestlandslefsa med røykelaks og honning:
Samme fremgangsmåte som før, men påfør et tynt lag med honning kun i midten av lefsene ca. 5 cm bredt. Lefsene dekkes med tynne skiver av røykelaks. Pass på at lefsen rulles slik at det er honning på alle bitene (ca. 5 pr. lefse).