Kutt gravlaks i ønsket fasong og tykkelse.
Sennepssaus: Bland alle ingredienser unntatt olje i en bolle, rør litt rundt.
Spe deretter i en tynn stråle med olje til en har fått den rette konsistensen.
Kok opp melk og rør inn litt smør, jevn vesken med litt maisennamel (rørt ut i kaldt vann) slik at du får en relativt tykk konsistens. Tilsett deretter poteter i terninger, vend om med en slikkepott. Tilsett hakket dill og smak til med salt & nykvernet pepper.
Anrettes og serveres gjerne med en snaps☺
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kutt gravlaks i ønsket fasong og tykkelse.
Sennepssaus: Bland alle ingredienser unntatt olje i en bolle, rør litt rundt.
Spe deretter i en tynn stråle med olje til en har fått den rette konsistensen.
Kok opp melk og rør inn litt smør, jevn vesken med litt maisennamel (rørt ut i kaldt vann) slik at du får en relativt tykk konsistens. Tilsett deretter poteter i terninger, vend om med en slikkepott. Tilsett hakket dill og smak til med salt & nykvernet pepper.
Anrettes og serveres gjerne med en snaps☺
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.