Ingredienser 4 personer:
12 stk tacoshell
300-400 g kaldrøykt laks
Rømme
1 mango
1 rød paprika
Koriander
Hjertesalat eller annen salat
Avokadokrem:
1 avokado
God olivenolje
Friskpresset sitronsaft
Salt & nykvernet sort pepper
Litt frisk koriander om ønskelig
Fennikelsalat:
1 fennikel
God olivenolje
Friskpresset sitronsaft
Salt & nykvernet sort pepper
1
Kutt røkt laks i terninger eller i ønsket form.
2
Vask salat og bruk gjerne en salatslynge til å få bort det meste av vannet.
3
Mango skrelles og kuttes i terninger. Paprika vaskes og kuttes i terninger.
Avokadokrem
4
Ta ut avokadokjøttet og ”knus” kjøttet med en gaffel, rør inn litt olivenolje, sitronsaft, salt & nykvernet pepper.
Fennikelsalat
5
Fennikel vaskes, skjæres i tynne tynne skiver og blandes sammen med noen dråper olje, sitronsaft, salt & pepper.
Varm opp tacoshell og anrett etter eget ønske.
– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem
Ingredienser
Ingredienser 4 personer:
12 stk tacoshell
300-400 g kaldrøykt laks
Rømme
1 mango
1 rød paprika
Koriander
Hjertesalat eller annen salat
Avokadokrem:
1 avokado
God olivenolje
Friskpresset sitronsaft
Salt & nykvernet sort pepper
Litt frisk koriander om ønskelig
Fennikelsalat:
1 fennikel
God olivenolje
Friskpresset sitronsaft
Salt & nykvernet sort pepper