Varmrøykt laks med pepperrot & egg

 350 g varmrøykt laks
 200 g lett- eller seterrømme
 20,00 g pepperrot, aller helst fersk. Om du vil ha mer ”krutt”, så tilsetter du mer☺
 2 stk egg
 1 ss dill, hakket
 Brød til toast
1

Rens laksen fri for skinn og mørkt muskelkjøtt/fett. Riv deretter fisken opp i biter.

2

Ha rømme i en bolle og rør inn laks til passe konsistens.

3

Tilsett kokte egg i terninger (bruk eggekutter), hakket dill og revet pepperrot.

4

Toast brødet rett før servering så det er lunt, da smaker det best.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.

Ingredienser

 350 g varmrøykt laks
 200 g lett- eller seterrømme
 20,00 g pepperrot, aller helst fersk. Om du vil ha mer ”krutt”, så tilsetter du mer☺
 2 stk egg
 1 ss dill, hakket
 Brød til toast

Fremgangsmåte

1

Rens laksen fri for skinn og mørkt muskelkjøtt/fett. Riv deretter fisken opp i biter.

2

Ha rømme i en bolle og rør inn laks til passe konsistens.

3

Tilsett kokte egg i terninger (bruk eggekutter), hakket dill og revet pepperrot.

4

Toast brødet rett før servering så det er lunt, da smaker det best.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.

Varmrøykt laks med pepperrot & egg