”Taco” med kald røkt laks og avokadokrem

Kutt røkt laks i terninger eller i ønsket form
Vask salat og bruk gjerne en salatslynge til å få bort det meste av vannet.
Ta ut Avokadokjøttet og ”knus” kjøttet med en gaffel, rør inn litt olivenolje, sitronsaft, salt & nykvernet olje
Fennikel vaskes, skjæres i tynne tynne skiver og blandes sammen med noen dråper olje, sitronsaft, salt & pepper

Mango skrelles og kuttes i terninger, paprika vaskes og kuttes i terninger

Varm opp taco shell og anrett etter eget ønske☺

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem

Ingredienser 4 personer:

  • 12 stk Taco shell
  • 300-400 g Kald røkt laks
  • Rømme

Avokadokrem:

  • 1 avokado
  • god olivenolje
  • frisk presset sitronsaft
  • salt & ny kvernet sort pepper
  • litt frisk koriander om ønskelig
  • 1 mango
  • 1 rød paprika
  • koriander

Fennikelsalat:

  • 1 fennikel
  • god olivenolje
  • frisk presset sitronsaft
  • salt & ny kvernet sort pepper
  • hjertesalat eller annen salat