Gravlakstartar med dill og sennep

Ingredienser 4 personer:
 300 g gravlaks
 Dill
Sennepssaus
 30 g Dijon-sennep
 20 g grov Dijon-sennep
 10 g ravigotte
 1 stk eggeplomme
 10 g brunt sukker
 1 ss hakket dill
 2 dl nøytral olje (solsikke, mais, raps)
 salt og nykvernet sort pepper
1

Sennepssaus: Bland alle ingredienser unntatt olje i en bolle, rør litt rundt.
Spe deretter i en tynn stråle med olje til du har fått den rette konsistensen.
Kutt gravlaks i små terninger eller i strimler, tilsett finsnittet dill og sennepssaus til passe konsistens. Smak til med evt. litt sitronsaft.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.

Ingredienser

Ingredienser 4 personer:
 300 g gravlaks
 Dill
Sennepssaus
 30 g Dijon-sennep
 20 g grov Dijon-sennep
 10 g ravigotte
 1 stk eggeplomme
 10 g brunt sukker
 1 ss hakket dill
 2 dl nøytral olje (solsikke, mais, raps)
 salt og nykvernet sort pepper

Fremgangsmåte

1

Sennepssaus: Bland alle ingredienser unntatt olje i en bolle, rør litt rundt.
Spe deretter i en tynn stråle med olje til du har fått den rette konsistensen.
Kutt gravlaks i små terninger eller i strimler, tilsett finsnittet dill og sennepssaus til passe konsistens. Smak til med evt. litt sitronsaft.

– Oppskrift utviklet i samarbeid med Charles Tjessem.

Gravlakstartar med dill og sennep